Milyen szemüveglencsét válasszak?

A megfelelő felületvédelemmel ellátott szemüveglencse óvja szemét és látását!

  • UV védelem, káros kékfény elleni védelem
  • Felületkeményítés
  • Szennyeződés-taszítás
  • Vízlepergetés
  • Tükröződés-csökkentés

szemüveglencsék

Hmc műanyag szemüveglencse: 3990 Ft/db

1.5-ös alapanyag

Antireflex

Erősített felületkezelés, ellenálóbb a karcokkal szemben

(+ – ) 6 dioptria cylinder 2 dioptria

Válassz hozzá szemüvegkeretet 9525 Ft-ért >>>>>>>

Olyan új generációs szemüveglencsék, melyek valóban tartós páramentességet biztosítanak viselőik számára, emellett teljes körű UV védelemmel rendelkeznek.

Védi a szem egészségét, kiszűri a káros UV sugarakat és a káros nagy energiájú kék fény tartományt. Az ibolya-kék fény a LED lámpák és a fluoreszkáló fényforrások alkotó eleme. A legtöbb modern készülék kijelzője pl.számítógép, okostelefon, táblagép kibocsátja.

A legmagasabb szintű UV sugárzás elleni védelem. Automatikusan alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz beltérben és kültérben egyaránt. Elérhető barna, szürke és szürkészöld színben.

Teljes körű UV védelmet nyújtanak. CRIZAL SAPPHIRE tükröződéscsökkentő felületkezelés. Kiváló látásélmény, esztétikus megjelenés, csökkenti a tükröződést a lencse teljes felületén. Tökéletes átlátszóság, UVA, UVB fényvédelem.

Szemüveglencsék autóvezetéshez. Kiszűri a zavaró fényeket és tükröződéseket, javítja a kontrasztot, kevesebb vakító éjszakai fényt enged át a lencsén.

Alkalmazkodást segítő lencsék a 20-45 év közötti szemüveg viselőknek. Rendelhetőek 0.4 / 0.6 / 0.85 / 1.1 dioptria változással. A digitális felületkialakítású Essilor EYEZEN lencsék kifejezetten az elektronikus eszközök kijelzői okozta fáradtság enyhítésére hivatottak.

Tükrös hatású napszemüveglencsék. 18 féle árnyalat, teljesítmény és vonzerő párosításával ideális választás a stílus és trendkedvelők számára.

Törhetetlen alapanyagú lencsék, melyek ultra könnyűek és ellenállóak. Az alap műanyag lencséknél 30%-kal vékonyabb, 12-szer ellenállóbb. 100% UV sugárzás elleni védelem. Minden kerethez, elsősorban damilos, fúrt keretekhez. Mindenkinek ajánljuk, különösen gyerekeknek és sportolóknak.

Az esztétikum lencséje. Előnyei: könnyebbek , vékonyabbak, kevésbé torzítanak a periférián és stílusos megjelenést adnak.

szemüvegek 20-70% kedvezménnyel