Infó

Bárminemű kérdésével forduljon hozzánk bizalommal! szemuveged@gmail.com

Rendelés menete a Szemüvegek menüpontban található termékek esetében

1. Válassza ki szemüvegkeretét

2. Válassza ki a szemüveglencsét

Műanyag lencsékkel szállítjuk a szemüvegeket, ezek könnyebbek, mint az üveg lencsék. Minden lencsét karc-és tükröződés mentes felülettel kezelve küldünk. több féle árkategória közül választhat. A normál vastagságú lencsék mellett választhat vékonyított modellek közül is, ezek magasabb dioptriáknál esztétikusabbak. Jelenleg csak egyfókuszú lencsékkel készítjük a szemüvegeket, tervezzük, hogy progressziv illetve bifokális lencsék is kaphatóak lesznek.

3. Adja meg szemének adatait

Az adatokat a szemvizsgálat receptjéből tudhatja meg. Amennyiben 2 évnél régebben volt szemvizsgálaton, vagy a jelenlegi szemüvege nem megfelelő már Önnek, úgy érdemes szemvizsgálatra mennie. Erre lehetősége van optikáink valamelyikében, illetve szemészeti szakrendelőkben. A receptet kérje el orvosától, amelyen szükséges szerepelnie a PD-nek (szemtávolságnak), e nélkül nem tudjuk elkészíteni a szemüveget! Optikáinkba itt tud vizsgálati időpontot foglalni.

4. Válassza ki az átvétel, fizetés módját

Fizetési módok

Utánvét, A csomag átvételekor készpénzben kell fizetni.

Szállítási módok

MPL Postai uánét

Személyes átvétel: Regéczy Optika Kiskőrös József Attila utca 2

A szállítási költséget a vásárlási folyamat közben a rendszer kijelzi.

5. Adja meg az adatait vagy jelentkezzen be

6. Tekintse át a rendelést

7. Küldje el a rendelést

Rendelés menete olvasószemüvegeknél, napszemüvegeknél, kiegészítőknél

1. Válassza ki a terméket

2. Válassza ki az átvétel, fizetés módját

Fizetési módok

Utánvét, A csomag átvételekor készpénzben kell fizetni.

Szállítási módok

MPL Postai uánét

Személyes átvétel: Regéczy Optika Kiskőrös József Attila utca 2

3. Adja meg az adatait vagy jelentkezzen be

4. Tekintse át a rendelést

5. Küldje el a végleges rendelést

Pénzvisszafizetési garancia, elállás a vásárlástól

Termékeinkre a jogszabályban meghatározott 14 napos elállási jogot biztosítjuk
– minden napszemüvegre,kiegészitőkre
– az 5.000 Ft-ot meg nem haladó értékű szemüveglencsékkel készült egyedi szemüvegekre

Az 5.000 Ft-nál magasabb értékű szemüveglencsével készített egyedi szemüvegekre 14 napos elállási jogot biztosítunk részvisszafizetési garanciával: elállás esetén visszafizetjük a keret,a szállítási költség és a csiszolási költség 100%át, és a lencse értékének 40% át. Felhívjuk figyelmét, hogy a visszavásárlási jogával csak akkor élhet, ha terméket nem használta, nem viselte és az sérülésmentes.

Ennek módjáról a vásárló és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga az üzleteinkben történő személyes, illetve a partner pontjainkban történő átvétel esetén is gyakorolható. A vásárló az elállási nyilatkozatát a szemuveged@gmail.com email címen teheti meg.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia. Az elállással érintett terméket utánvétellel nem küldheti vissza, utánvételes átvételt a szemüveglencse.hu nem teljesít. Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Ha a vásárló eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a vásárlói elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a vásárló által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is.

Kontaktlencsékkel kapcsolatos tudnivalók:

A jelentősebb gyártók legkeresettebb termékeivel, garantáltan eredeti kontaktlencsékkel, ápolószerekkel és egyéb tartozékokkal várjuk Önt webáruházunkban!

Általános tudnivalók
Fontos tudnivalók kontaktlencse viseléshez

Legalább félévente végezzen látásvizsgálatot megfelelő szakemberrel kontaktlencse viselés esetén valamint első kontaktlencse vásárlásakor feltétlenül!
Az Önnek megfelelő kontaktlencse paraméterei általában eltérnek a szemüvegének paramétereitől!
Ne vásároljon olyan típusú, márkájú lencsét, amelyet korábban nem próbált szemorvosával!
A kontaktlencse viselésre vonatkozó tudnivalókért forduljon hozzá, ne az internetről szerezze be az információit!

Felelősség

Tudomásul veszem, hogy a kontaktlencse-viseléshez elengedhetetlenül szükséges a rendszeres, szemész szakorvos vagy optometrista által végzett vizsgálat és konzultáció, és ezt nem pótolhatja más forrásból szerzett információ. A vizsgálat és konzultáció elmulasztása vagy az ebből eredő helytelen kontaktlencse használat súlyos, esetenként visszafordíthatatlan következményekkel járó szem- vagy látáskárosodást okozhat. Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, és panaszmentes kontaktlencse viselőként a kontaktlencsét 6 hónapnál nem régebbi, szemész szakorvos vagy optometrista által adott javaslatnak megfelelően rendelem meg. Az általam a rendelés során megadott információk megfelelnek a valóságnak és a javaslatban foglaltaknak. A kontaktlencse viselése alatt legalább félévente vizsgálaton veszek részt, illetve probléma esetén haladéktalanul szemész szakorvoshoz vagy optometristához fordulok. A fentiek elmulasztásából eredő károkért teljes felelősséget vállalok.

Vásárlásra vonatkozó információk

A vásárlás menete megegyezik egy szokásos webshopéval. A weboldalunkon szereplő árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Pénzvisszafizetési garancia

A vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat, AMENNYIBEN A TERMÉK BONTATLAN CSOMAGOLÁSÚ. Ennek módjáról a vásárló és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga az üzleteinkben történő személyes, illetve a partner pontjainkban történő átvétel esetén is gyakorolható. A vásárló az elállási nyilatkozatát A http://szemuveglencse.hu/info oldalon található elérhetőségünk valamelyikén teheti meg.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia. Az elállással érintett terméket utánvétellel nem küldheti vissza, utánvételes átvételt a szemuveglencse.hu nem teljesít. Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Ha a vásárló eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a vásárlói elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a vásárló által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is.

A vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát egészségvédelmi illetve higiéniai okokból az oldalunkon szereplő legtöbb termék esetében, amennyiben a terméket felbontja!

szemüvegek 20-70% kedvezménnyel