Szemüvegkeretek

Ha minden szemüvegkeretünket látni szeretné vagy fel szeretné próbálni, nézzen be üzleteink egyikébe! Minden szemüvegkeretünk mellé választható szemüveglencse is webáruházunkban.  Kellemes vásárlást kívánunk!

Minőség a legjobb Áron!  Felvilágosítás kérhető : szemuveged@gmail.com   06/70-657-1205  www.regoptika.hu

RX5154ST__40x30 RX7118ST__40x30  OX8132_C__40x30

http://www.regoptika.hu/images/ray/police%20szem%20fe.jpg http://www.regoptika.hu/images/ray/retro%20szem%20fel%20g.jpgkép vog2017

   

  Csak eredeti termékeket forgalmazunk. Ellenőrizheti, hivatalos Luxottica partnerségunket “Ide Kattintva

 

Szemüvegkeretek és Napszemüvegek

Üzletünkben megtalálható a vezető világmárkák széles választéka, de limitált szériás, egyedi darabok közül is válogathatnak vásárlóink.

Teljes kollekció verhetetlen áron elérhető üzleteinkben!

http://regoptika.hu/images/brand/brandbanner.png http://regoptika.hu/images/brand/brandbanner.pnghttp://regoptika.hu/images/brand/brandbanner.pnghttp://regoptika.hu/images/brand/brandbanner.pnghttp://regoptika.hu/images/brand/brandbanner.pnghttp://regoptika.hu/images/brand/brandbanner.png

E szemüveg márkák Optikai kereteinek és Napszemüvegeinek teljes választéka elérhető Optikai szaküzletünkben, verhetetlen áron

Ray Ban

A Ray Ban modellek legkedveltebb modeljei 24.900 Ft-ért a Regéczy Varilux Mester Optikában!

Oakley szemüvegkeretek

Az OAKLEY szemüvegkeretek legkedveltebb modeljei 24.900 Ft-tól a Regéczy Varilux Mester Optikától

Üzletünkben kizárólag olyan napszemüvegeket forgalmazunk melyek lencséje 100% UV védelemmel ellátott,  optikai minőségű alapanyagból készül és a színezettség mértékétől függetlenül is megfelelő fényáteresztő képességgel rendelkezik az Ön éleslátásának biztosításához.
Miért fontos eme 3 alaptulajdonság egy napvédő lencse   esetén?
A 100% UV védelem mindenki számára egyértelmű, hogy szükséges de valójában a szemüveglencsén ez hol helyezkedik el?! Két lehetőség van, vagy a lencse külső és belső felületén vagy pedig anyagában (ezek az alapanyagok azonos dioptria esetén vékonyabbak, jobb látást biztosítanak, nagy a szakító szilárdságuk és szinte törhetetlenek).
Az optika minőségű anyagtisztaság és kialakítás két szintén elengedhetetlen tulajdonság az éleslátás érdekében. Az anyagtisztaság a jól átláthatóságért felel, az optikai felületkialakítás pedig a torzítások elkerülése érdekében nélkülözhetetlen,
A lencsék fényáteresztő képessége azért fontos követelmény mert látásunk a szembe jutó fény mennyiségétől függ. Amennyiben egy napszemüveg lencséjének színező anyaga nem enged át megfelelő mennyiségű fényt  a szemfenék irányába, látásunk tompább, pupillánk egyre tágabb lesz és a napszemüveg lencséje mellett bejutó káros UV sugarakból is több jut a szem első felületére mint az egészséges lenne.
NAPSZEMÜVEG VÁLASZTÁSI TIPPEK – TANÁCSOK

Tudjuk, hogy a ráncok kialakulásáért 90%-ban a napsugárzás a felelős. Az UVA és UVB sugarak sajnos a bőr mélyebb rétegét is elérik, így a kollagén réteget károsítják, ami éppen arcunk feszességét, rugalmasságát teremti meg.

Különösen vigyázni kell a világos bőrűeknek, mivel kevesebb pigmentet tartalmaz bőrük. A pigment természetes védelmezőként működik a káros napsugarak ellen.
A klímaváltozással sajnos nő azoknak a napoknak a száma, amelyeken országunk egész területén extrém káros a sugárzás.

Azt is sokszor halljuk, hogy nem elég bőrünket védeni, gondoljunk szemünkre is. A jó napszemüveg kiválasztása nem egyszerű feladat. Legyen retro? Vagy inkább trendi? Melyik áll jól? Ezek is fontos kérdések, de a napszemüveg elsődleges feladata a szem védelme.
Az UV-sugárzás nemcsak napon érhet bennünket, hanem az árnyékban is. Az UV-sugarakat három csoportba sorolják: A, B, C. Ezek a hullámhosszát jelzik. A legerősebb az A, amely 400 nanométer, ez egyben a legveszélyesebb is. A legtöbb sugárzást az ózonréteg elnyeli, de nem mindet, így ezek a bőr hámlását, pirulását, leégését okozzák. A szem hámsejtjeit is ugyanígy roncsolja, és a szürkehályog megjelenését is elősegíti.


Milyen legyen a napszemüveg?
Olyat keressünk, ami UV 400-as. Ez azt jelenti, hogy a káros sugarak egész tartományát kiszűri.

Nem csak az UV szűrés fontos, hanem a lencse optikai tulajdonsága is. A napszemüvegek belső felületén lehet antireflex réteg, ez a szétszóródó, visszatükröződő fényt elnyeli, ezért élesebb kontrasztosabb képet kapunk, nyugtatja a szemet, idegrendszert.

Legjobb, ha kipróbáljuk a napon, hogyan hat szemünkre a lencse színe, mert mesterséges fénynél teljesen más lehet az érzésünk. Leggyakoribb színek a barna, a zöld és a szürke. Ezek a legkellemesebbek, a többi inkább divatszín. A zöld és a szürke nem változtatja meg a színeket annyira, mint a barna, de nem is olyan kontrasztfokozók.

A szemüveglencsék tulajdonságai közé tartozik a polarizáltság. Ez azt jelenti, hogy ez a speciális lencse úgy szűri a szétszóródó fényeket, hogy sokkal koncentráltabban lehet vele látni. A „polarized” angol feliratot keressük, ha ilyet szeretnénk vásásrolni. Sofőröknek, horgászoknak, síelőknek, vízisportot űzőknek ajánljuk.

A napszemüveg kiválasztásánál fontos, hogy a keret is passzoljon arcformánkhoz. Ha túl kicsi, akkor rövid lesz a keret élettartama, mert állandó feszültségnek van kitéve. Általános szabály, ha a halánték vonalánál húzunk két párhuzamos vonalat, ezeknek a szemüvegszárakkal kell egybeesni. Ha szembenézünk magunkkal, akkor ezeknek párhuzamosaknak kell lenniük, és a halánték vonalánál se kijjebb, se beljebb nem állhatnak. Vannak olyan fejformák, amelyekre ez a szabály nem vonatkoztatható teljesen. Például akinek nagyon keskeny az arca, annak gyerek-napszemüveget lehetne választani, vagy kompromisszumot kötünk és egy kicsit szélesebbet próbálunk ki. Ha az arc túl széles, akkor a szár kifelé fog állni. Így állandóan feszülni fog. Ilyenkor érdemes a csavarokat félévente megigazíttatni.
Manapság divatos a vastag szemüvegszár, ami ráadásul praktikus is, mert oldalról sem szűrődik be a napfény. Viszont sok embert zavar például a vezetésnél, mert holtteret képez.

Műanyag keretnél ügyelni kell arra, hogy az orra fekvő rész kövesse annak formáját. A napszemüveg csak a fülnél és az orrnál érjen az archoz. Fontos esztétikai tényező, hogy a szemöldök és a napszemüveg harmonizáljon. Vagy takarja el a szemöldököt, vagy kövesse annak formáját.

Dioptriás szemüveget viselőknek
Számukra több megoldás létezik. Szemüvegre csatlakoztatható klippet is lehet vásárolni, azaz előtétlencsét.

Lehet olyan dioptriás lencséket készíttetni a szemüvegkeretbe, amelyek vagy átmenetesen, vagy teljesen színezettek. Aki érzékeny a fényre, annak a teljesen színezett ajánlott.

A legmodernebb és legjobb megoldás a fényre sötétedő lencse, ezek UV-sugárzás hatására sötétednek be, és csakis akkor, ha ilyen sugárzás éri a lencsét. Beltéri fényhatásra nem sötétedik. Az autó üvege UV-szűrős, ezért, ha itt tartózkodunk, a lencse már nem fog besötétedni.

Police eyewear

Police modellek 50% kedvezménnyel 18.600 Ft-tól a Regéczy Varilux Mester Optikában!