Hoyalux iD LifeStyle V+ (SHV)

Elérhető üzleteink egyikében, ahol tapasztalt szakembereink segítségével megalkotjuk saját személyre szabott szemüvegét!

Kiskőrös József Attila utca 2           Regéczy Optika 06/78-412-363

06/70-657-1205

Soltvadkert Hősök Tere 2 Átrium Üzletház       Regéczy Optika  06/78-480-101

 

Hoyalux iD LifeStyle V+
és Hoyalux iD LifeStyle V+ X-ActEgy multifokális lencse, amelyet Ön inspirált


A Hoyalux iD LifeStyle V+ és Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act multifokális lencsék olyan különleges szemüveglencsék, amelyek kialakításakor az Ön visszajelzéseit, valamint szemüveg viselési szokásait és vizuális igényeit is figyelembe vettük!


Csúcsminőségű lencse + előnyökkel


A Hoya prémium kategóriájú progresszív lencséi nyugodt, természetes látást biztosítanak viselőjüknek minden távolságra. Emellett, széles, torzításmentes látómezőt nyújtanak, és könnyű képváltást tesznek lehetővé a távoli és a közeli képek között.
A Hoyalux iD LifeStyle V+ és Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act szemüveglencsék a fenti tulajdonságok mindegyikével rendelkeznek, és ezek mellett – a legújabb technológiai eljárásoknak köszönhetően – a mai modern, gyorsan változó világ által támasztott vizuális követelményeknek, és a modern szemüvegkeret divatnak is képesek eleget tenni.A Hoyalux iD LifeStyle V+ és Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act lencsék legfontosabb előnyei:


• Maximális látásélesség, éles kép észlelés

• Nyugodt, természetes látás minden körülmények között

• A lehető legpontosabb korrekció, jobb látásminőség

• Stabil képalkotás a modern kor mindennapi eszközeinek (pl. okostelefon, táblagép) használata közben is

• Típusonként két különböző tervezésben kapható, hogy az Ön egyedi vizuális igényeinek még nagyobb mértékben megfeleljen


A Hoyalux iD LifeStyle V+ és Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act szemüveglencsék kifejlesztését Ön inspirálta. Akár anélkül, hogy tudatában lett volna, Ön is hozzájárult e lencsék létrejöttéhez, azáltal, hogy fontos információkkal látott el minket – látszerészén keresztül – az életstílusával és vizuális igényeivel kapcsolatos visszajelzései által. Ezeknek az adatoknak, valamint a különböző kutatások és szemüveg viselési tesztek során nyert eredményeknek köszönhetően, fontos információkra tettünk szert a mai modern, változó világ által támasztott vizuális igényekkel kapcsolatban.
Mindez egy teljesen új tervezésű progresszív szemüveglencse kifejlesztését eredményezte:
ez a Hoyalux iD LifeStyle V+ lencse, amelyet Ön inspirált, és a Hoya hozott létre.